Öğrenim Durumu
- Lisans: Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi ABD / 1989.
- Yüksek Lisans: Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi ABD / 1994
- Doktora: Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi / 1998
İş Deneyimi:
- 1991-1993: Devlet İstatistik Enstitüsü Nüfus Sayımı.
- 1993-1999: Araştırma Görevlisi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü.
- 1999-2005: Yrd. Doç. Dr. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü.
- 2005-2010: Doç. Dr. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü.
- 2010- : Prof. Dr. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü.
Girişimcilik Alanında Verdiği Eğitimler
- Proje Döngüsü ve Temel Araştırma Yöntemleri, TÜBİTAK 2237, Antalya, Haziran, 2014.
- Araştırma Projesi Yazımı ve Başarı Kriterleri, TÜBİTAK 2237, Antalya, Eylül, 2014.
Girişimcilik ve Proje Yönetimi Alanlarında Aldığı Eğitimler, Sahip Olduğu Sertifika ve Beceriler
- Öğrencilerin Mesleki Kapasitesinin Geliştirme Günleri, OMÜ Bilimsel Etkinlik Düzenleme ve Destekleme Programı, PYO.ZRT.1923.2013.003, Yürütücü, 2013
Yayınları (En fazla 5 adet)
- Ceyhan, V. ve Gene, H. 2014. Productive Efficiency of Commercial Fishing: Evidence from the Samsun Province of Black Sea, Turkey. Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 14: 309-320.
- Demiryürek, K., Ceyhan, V. Bozoğlu, M. 2012. Risk Attitudes of Organic and Conventional Hazelnut Producers in Turkey. Human and Ecological Risk Assesment: An İnternational Journal 18(2):471-482
- Ceyhan, V. Assessing the Agricultural Sustainability of Conventional Farming Systems in SamsunProvince of Turkey. African Journal of Agricultural Research 5(13): 1572-1583, (2010).
- Demiryürek, K., Erdem, H, Ceyhan, V, Atasever, S ve Uysal, O. Agricultural Information Systems and Communication Networks: The Case of Dairy Farmers in SamsunProvince. Information Research 13, (2008).
- Gündüz, O., Ceyhan, V., Erol, E and Özkaraman, F. 2011. An Evaluation of Farm Level Sustainability of Apricot Farms in Malatya Province of Turkey. International Journal of Food, Agriculture and Environment 9(1):700-705
Eğitimler
Kod | Eğitimin Adı | Süresi | Başlangıç Tarihi |
---|---|---|---|
Bütüncül Bir Yaklaşım İle Girişimcilik Eğitim Sertifika Projesi | 8 Saat | 23 Aralık 2015 |